Opmerkelijk: 'Lamkel Zé was aanwezig, maar keerde naar huis terug zonder testen'

Opmerkelijk: 'Lamkel Zé was aanwezig, maar keerde naar huis terug zonder testen'

21-06-2021 10:29
10

Royal Antwerp FC lijkt weer een nieuwe episode in de grote Didier-Lamkel-Zé-show tegemoet te gaan. Het Kameroense woelwater tekende maandag present op het eerste verzamelmoment op de Bosuil ... om al meteen weer te vertrekken.

Gazet van Antwerpen zag maandagochtend een opmerkelijk schouwspel aan de poorten van de Bosuil, waar de fysieke proeven op het programma stonden in aanloop naar het nieuwe seizoen. In eerste instantie verscheen Lamkel Zé nog op het appel, net als zijn overige ploeggenoten. Dat deed de aanvaller in zijn kenmerkende stijl, meer bepaald op een koppel slippers.

Groot was de verbazing wanneer Lamkel Zé even later alweer terug naar buiten kwam en zich naar huis begaf. Volgens hem heeft het geen enkele zin om de testen te ondergaan, aangezien hij toch niet lang meer in Deurne-Noord aan de slag zal zijn. De Kameroener aast dus duidelijk op een vertrek bij Antwerp. Nochtans liet algemeen directeur Sven Jacques onlangs verstaan dat er tot nu toe welgeteld nul boden zijn binnengekomen voor Lamkel Zé.