Opmerkelijk: 'Lamkel Zé was aanwezig, maar keerde naar huis terug zonder testen'

Opmerkelijk: 'Lamkel Zé was aanwezig, maar keerde naar huis terug zonder testen'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 10:29ma 21-06-2021 om 10:29

Royal Antwerp FC lijkt weer een nieuwe episode in de grote Didier-Lamkel-Zé-show tegemoet te gaan. Het Kameroense woelwater tekende maandag present op het eerste verzamelmoment op de Bosuil ... om al meteen weer te vertrekken.

Gazet van Antwerpen zag maandagochtend een opmerkelijk schouwspel aan de poorten van de Bosuil, waar de fysieke proeven op het programma stonden in aanloop naar het nieuwe seizoen. In eerste instantie verscheen Lamkel Zé nog op het appel, net als zijn overige ploeggenoten. Dat deed de aanvaller in zijn kenmerkende stijl, meer bepaald op een koppel slippers.

Groot was de verbazing wanneer Lamkel Zé even later alweer terug naar buiten kwam en zich naar huis begaf. Volgens hem heeft het geen enkele zin om de testen te ondergaan, aangezien hij toch niet lang meer in Deurne-Noord aan de slag zal zijn. De Kameroener aast dus duidelijk op een vertrek bij Antwerp. Nochtans liet algemeen directeur Sven Jacques onlangs verstaan dat er tot nu toe welgeteld nul boden zijn binnengekomen voor Lamkel Zé.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zal Lamkel Zé deze zomer vertrekken bij Antwerp?

Ja
68%
Nee
32%
(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws