Standard maakt nieuwe outfit bekend: Man-U-achtig thuistenue, wit op verplaatsing

Standard maakt nieuwe outfit bekend: Man-U-achtig thuistenue, wit op verplaatsing

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 10:15ma 21-06-2021 om 10:15

Standard Luik heeft goesting in het komende seizoen, zo lijkt het. Deze maandag maakte de club alvast de nieuwe truitjes bekend voor 2021-2022. Vanzelfsprekend wordt niet geraakt aan de rood-en-witte clubkleuren. 

Jackson Muleka, Nicolas Raskin, Joao Klauss en Davinia Vanmechelen (lid van het vrouwenteam) krijgen de eer om de nagelnieuwe uitrusting aan het grote publiek te presenteren, net als Blind-Getrouwd-deelneemster Laura Lieckens en DJ Flash trouwens. Zowel het thuis- als het uitshirt ogen opvallend sober, met uitsluitend witte en rode accenten.

Met wat zin voor verbeelding lijkt het rode tenue zo weggeplukt uit de merchandising van Manchester United, voornamelijk dankzij de typische Adidas-strepen op de schouders. Op het derde truitje is het blijkbaar nog even wachten, al komt dat er misschien niet van, aangezien Standard dit seizoen geen Europees voetbal kon afdwingen. 

Overigens komt de bekendmaking van de truitjes niet uit de lucht gevallen. Deze maandag beginnen de kernspelers van Standard namelijk aan hun eerste training van de nieuwe campagne.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat vind jij van de nieuwe truitjes van Standard?

Prachtig
46%
Mooi
20%
Behoorlijk
12%
Matig
7%
Niet mijn ding
7%
Spuuglelijk
9%
(137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws