UPDATE: 'Clublegende Henry heeft gegeerde Sambi Lokonga aangeraden bij Arsenal'

UPDATE: 'Clublegende Henry heeft gegeerde Sambi Lokonga aangeraden bij Arsenal'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 08:31ma 21-06-2021 om 08:31

Laatste update: maandag 21 juni 2021 om 10:43ma 21-06-2021 om 10:43

Het vertrek van Albert Sambi Lokonga komt steeds dichterbij. De middenvelder aast op een toptransfer en kan richting Arsenal verhuizen. Helemaal rond is de transfer nog niet, al lijkt dat niet meer veraf.

Met dat nieuws komt Het Nieuwsblad maandagochtend naar buiten. Arsenal toont al een tijdje interesse in Sambi Lokonga en probeert een akkoord te vinden met RSC Anderlecht. Sambi Lokonga zelf ziet de transfer ook zitten en heeft al een persoonlijk akkoord met The Gunners. Rond is de deal echter nog niet.

Arsenal biedt naar verluidt veertien miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen, maar dat is nog niet genoeg voor Anderlecht. De Brusselaars, die ook schermen met de interesse van Sevilla en Atalanta, hopen meer geld te kunnen vangen en mikken op een som van rond de twintig miljoen euro.

Een verkoop van Sambi Lokonga lijkt voor Anderlecht alleszins nodig om het transferbudget voor deze zomer gevoelig te verhogen. Met de komst van onder andere Wesley Hoedt, Lior Refaelov en Majeed Ashimeru heeft het al flink wat uitgegeven, maar zoekt het onder andere nog naar een vervanger voor Lukas Nmecha.

Update: Arsenal FC is niet zomaar uitgekomen bij Sambi Lokonga. Volgens Daily Mail heeft niemand minder dan Thierry Henry een goed woordje gedaan voor de middenvelder van Anderlecht. De link tussen de verschillende partijen is uiteraard snel gelegd: als assistent van Roberto Martinez heeft Henry een goede kijk op de Belgische markt. De clublegende van The Gunners heeft zijn connecties aangesproken om hen een streepje voor te geven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws