Vermoedelijke opstelling: Martinez gaat stevig wijzigen in basiself van België

Vermoedelijke opstelling: Martinez gaat stevig wijzigen in basiself van België

21-06-2021 08:16 Laatste update: 08:21
35

Onze Rode Duivels staan maandagavond tegenover Finland en kunnen bij een gelijkspel ook de groepswinst verzekeren. Roberto Martinez gaf al aan dat hij zijn basiself flink zal wijzigen. Dit is de verwachte opstelling.

Na de overwinning tegen Denemarken kondigde Martinez al aan dat Axel Witsel, Eden Hazard en Kevin De Bruyne in de basis zouden beginnen tegen Finland. Dat bevestigde hij nogmaals op zondag, een dag voor de partij tegen de Finnen. Maar dat zullen niet de enige wijzigingen zijn.

Dries Mertens zal na enkele mindere partijen ook op de bank worden gezet. Jonkie Jérémy Doku krijgt dan weer de kans om zich te bewijzen tegenover Martinez. Verder zal ook Dedryck Boyata een nieuwe basisplek krijgen na het twijfelachtige optreden van Jason Denayer tegen Denemarken.

Door de afwezigheid van Thorgan Hazard krijgt ook Nacer Chadli een kans, net zoals Thomas Vermaelen die Jan Vertonghen even aflost.

Vermoedelijke elf België: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vermaelen; Meunier, De Bruyne, Witsel, Chadli; E. Hazard, Lukaku, Doku