'KV Oostende heeft beet en haalt verdediger Medley weg bij Arsenal'

'KV Oostende heeft beet en haalt verdediger Medley weg bij Arsenal'

19-06-2021 22:33

KV Oostende zag in de voorbije weken met Fashion Sakala, Andrew Hjulsager en Jelle Bataille al enkele sterkhouders vertrekken en moet zich dus dringend versterken voor komend seizoen. Eén van die versterkingen zal Zech Medley worden.

De twintigjarige verdediger van Arsenal werd de voorbije weken al in verband gebracht met KV Oostende en volgens Football.London heeft KV Oostende Medley nu ook zo goed als binnen. Mikel Arteta wilde Medley langer graag aan boord houden bij Arsenal, maar de verdediger kiest voor de speeltijd bij KV Oostende.

KV Oostende lijkt afscheid te gaan nemen van Jack Hendry, terwijl ook verdediger Arthur Theate wordt gelinkt aan verschillende clubs uit het buitenland. Met Medley hoopt KV Oostende alvast een opvolger gevonden te hebben.

De Engelse jeugdinternational staat op de loonlijst van Arsenal, maar debuteerde daar nog niet voor het A-elftal. De voorbije seizoenen werd hij uitgeleend aan FC Gillingham en het Schotse Kilmarnock FC, waar hij zich in de kijker van KV Oostende speelde.