'Tottenham heeft drie kandidaat-trainers in het vizier, waaronder Ten Hag'

'Tottenham heeft drie kandidaat-trainers in het vizier, waaronder Ten Hag'

19-06-2021 09:30
2

De clubleiding van Tottenham Hotspur heeft contact gelegd met een aantal nieuwe kandidaten voor de trainerspositie bij de club. Onder meer Ernesto Valverde is in beeld, terwijl ook de naam van Erik ten Hag opnieuw wordt genoemd. The Spurs zaten al met zeven managers om de tafel. Tot een deal kwam het echter nog niet.

Transferexpert Fabrizio Romano weet dat Tottenham momenteel in contact is met meerdere kandidaten voor de vacature. Onder meer voormalig FC Barcelona-trainer Valverde is benaderd, al is de interesse van de club uit Noord-Londen nog oppervlakkig. Ook staan Ralf Rangnick (clubloos) en Ajax-trainer Erik ten Hag nog steeds op het verlanglijstje van de nummer zeven van de Premier League. Tottenham weet echter dat het 'moeilijk' wordt om één van de twee binnen te halen.

Vrijdag werd bekend dat Jürgen Klinsmann ook wel oren heeft naar de trainerspositie bij Tottenham. Romano maakt echter geen melding van eventuele interesse van de club in de Duitse manager.

Tottenham probeerde de afgelopen periode al om Julian Nagelsmann (naar Bayern München), Hansi Flick (naar Duitsland), Erik ten Hag (Ajax), Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain), Antonio Conte (clubloos), Paulo Fonseca (clubloos) én Gennaro Gattuso (clubloos) aan te stellen als nieuwe manager van de club. Dat lukte echter om uiteenlopende redenen in geen van de zeven gevallen.