Antwerp wil deal sluiten met Eupen: Ze hebben geen zin om hem te laten gaan

Antwerp wil deal sluiten met Eupen: "Ze hebben geen zin om hem te laten gaan"

19-06-2021 08:45
2

Vorig seizoen kwamen maar liefst vier doelmannen in actie voor Royal Antwerp FC. Eén van hen is Ortwin De Wolf, die na zijn uitleenbeurt terugkeerde naar AS Eupen. Al hoopt men op de Bosuil de Belgische doelman definitief in huis te halen.

Het wordt echter geen sinecure om De Wolf naar Antwerp te halen. Zo is Eupen niet echt happig op een uitgaande transfer. "Ik denk dat Ortwin weet wat we in hem zien en wat we hem kunnen bieden. Hij zou ook graag bij ons blijven. Maar de realiteit is dat hij nog twee jaar onder contract ligt bij Eupen", aldus manager Sven Jaecques in Gazet van Antwerpen.

Voor Antwerp zit er niks anders op dan even de kat uit de boom te kijken. Ondertussen voert de entourage van De Wolf wel nog gesprekken met Eupen. "En zij hebben blijkbaar nog geen zin om hem te laten gaan. Dus dan stopt het voorlopig. Maar je weet nooit dat het nog verandert, alles kan nog." 

De voorbije dagen stelde Antwerp met Michael Frey, Bjorn Engels en Jelle Bataille al drie nieuwkomers voor het nieuwe seizoen voor. Het team van Brian Priske start volgende week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.