Antwerp wil deal sluiten met Eupen: Ze hebben geen zin om hem te laten gaan

Antwerp wil deal sluiten met Eupen: "Ze hebben geen zin om hem te laten gaan"

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 08:45za 19-06-2021 om 08:45

Vorig seizoen kwamen maar liefst vier doelmannen in actie voor Royal Antwerp FC. Eén van hen is Ortwin De Wolf, die na zijn uitleenbeurt terugkeerde naar AS Eupen. Al hoopt men op de Bosuil de Belgische doelman definitief in huis te halen.

Het wordt echter geen sinecure om De Wolf naar Antwerp te halen. Zo is Eupen niet echt happig op een uitgaande transfer. "Ik denk dat Ortwin weet wat we in hem zien en wat we hem kunnen bieden. Hij zou ook graag bij ons blijven. Maar de realiteit is dat hij nog twee jaar onder contract ligt bij Eupen", aldus manager Sven Jaecques in Gazet van Antwerpen.

Voor Antwerp zit er niks anders op dan even de kat uit de boom te kijken. Ondertussen voert de entourage van De Wolf wel nog gesprekken met Eupen. "En zij hebben blijkbaar nog geen zin om hem te laten gaan. Dus dan stopt het voorlopig. Maar je weet nooit dat het nog verandert, alles kan nog." 

De voorbije dagen stelde Antwerp met Michael Frey, Bjorn Engels en Jelle Bataille al drie nieuwkomers voor het nieuwe seizoen voor. Het team van Brian Priske start volgende week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Speelt De Wolf komend seizoen voor Antwerp?

Ja, ik zie hem definitief naar daar te trekken
36%
Nee, het zal een andere club worden
50%
Nee, volgens mij blijft hij bij Eupen
13%
(393 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws