Antwerp praat over vertrekwens van Lamkel Zé: We kunnen niets overwegen

Antwerp praat over vertrekwens van Lamkel Zé: "We kunnen niets overwegen"

19-06-2021 08:15
5

Didier Lamkel Zé is na zijn vele fratsen het voorbije jaar nog steeds een speler van Royal Antwerp FC. Mogelijk komt er in het tussenseizoen alsnog een einde aan de samenwerking. Ondanks zijn vertrekwens verwacht The Great Old hem volgende week op training.

Tot zolang zijn contract bij Antwerp loopt, verwacht men dat Lamkel Zé gewoon op post blijft. "En wat zijn toekomst betreft, zullen we zien. Op dit moment hebben we nog geen enkel concreet bod op Didier ontvangen. Dus dan kunnen we ook niets overwegen", vertelt manager Sven Jaecques bij Gazet van Antwerpen.

Al is Antwerp bij een goed bod zeker bereid om over een uitgaande transfer te praten. "Hij is één van de spelers die het in zich heeft om een stap hogerop te zetten en die dat ook zou willen. Maar voetbal blijft een kwestie van vraag en aanbod", aldus Jaecques.

De voorbije dagen stelde Antwerp met Michael Frey, Bjorn Engels en Jelle Bataille al drie nieuwkomers voor het nieuwe seizoen voor. Het team van Brian Priske start volgende week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.