OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt 29-jarige Edmundsson weg uit Bundesliga

OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt 29-jarige Edmundsson weg uit Bundesliga

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 08:00za 19-06-2021 om 08:00

Waasland-Beveren blijft na de degradatie niet bij de pakken zitten. Geel-Blauw wil – met het nieuwe bestuur op kop – snel weer promoveren naar 1A. De voorbije dagen was WB al bijzonder actief op de transfermarkt. Met Jóan Símun Edmundsson (29) werd een derde nieuwkomer in huis gehald.

Edmundsson is een aanvallende middenvelder die overkomt van Arminia Bielefeld en international is bij Faröer. In 2019-2020 werd hij kampioen in de 2. Bundesliga, maar na een moeilijk seizoen zonder speelkansen in de Bundesliga kiest hij nu voor 1B. "Ik ben ongelofelijk blij om hier te zijn en kan niet wachten om te beginnen. Ik hoop echt belangrijk te kunnen zijn en zo, samen met de ploeg, de vooropgestelde doelen van de club te bereiken", klinkt het op de clubwebsite.

Sportief directeur Roger Stilz is blij met de nieuwste aanwinst van Waasland-Beveren. "Jóan is een ervaren en intelligente speler. Hij toonde de laatste jaren zijn waarde bij verschillende clubs, maar ook bij de nationale ploeg. Hij zal een gids zijn voor onze talenten, op en naast het veld. Hij kan op iedere aanvallende positie uit de voeten. We zijn heel gelukkig dat hij bij Beveren komt voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zie je Waasland-Beveren snel weer promoveren?

Ja
62%
Nee
38%
(102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws