'Nieuwe gegadigde voor Spurs-vacature: Duitse legende bevestigt interesse'

'Nieuwe gegadigde voor Spurs-vacature: Duitse legende bevestigt interesse'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 23:18vr 18-06-2021 om 23:18

Jürgen Klinsmann is geïnteresseerd in de vacature van trainer bij Tottenham Hotspur. De Duitser, die tijdens zijn actieve loopbaan veel furore maakte bij Spurs, bevestigt bij de BBC dat hij graag de scepter zou gaan zwaaien in Noord-Londen.

Klinsmann is als analist te gast bij de BBC om zijn mening te uiten over de wedstrijd tussen Engeland en Schotland. Gary Lineker, presentator van de Britse publieke omroep, besloot om de Duitser te vragen naar zijn eventuele interesse in de baan bij Spurs en daarop antwoordde de gewezen aanvaller bevestigend. Hij zou dus graag trainer willen worden.

Wellicht komt daarmee de oplossing voor Tottenham onverwachts uit de lucht vallen. De club uit Noord-Londen probeert al maanden een nieuwe trainer aan te stellen en wordt afgewezen door de ene na de andere oefenmeester. Ook Erik ten Hag zou gepolst zijn, maar die wilde liever bij Ajax blijven.

De laatste geruchten zijn dat ook Paulo Fonseca, die al verzekerd leek van een dienstverband bij Spurs, toch is afgehaakt en dus kan de open sollicitatie van Klinsmann nog wel eens wat opleveren. Het is nog niet duidelijk of de club contact heeft opgenomen met de Duitser.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws