'Real Madrid houdt rekening met totale ontmanteling: vraagprijs Varane 60 miljoen'

'Real Madrid houdt rekening met totale ontmanteling: vraagprijs Varane 60 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 23:01vr 18-06-2021 om 23:01

Real Madrid dreigt in korte tijd zijn vaste centrale duo van de voorbije jaren kwijt te raken. Sergio Ramos vertrekt na liefst zestien jaar trouwe dienst transfervrij en ook van Raphaël Varane is het allerminst zeker dat hij bij De Koninklijke blijft.

De 28-jarige Fransman speelt al tien jaar bij Real Madrid, maar gaat zijn laatste contractjaar in: Manchester United ligt op de loer en De Koninklijke zou alleen deze zomer nog een transfersom voor Varane kunnen incasseren.

Real Madrid wil wel graag door met Varane, maar de Fansman is momenteel actief op het EK en heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen, melden het Spaanse AS en de Britse krant The Times. Mocht hij besluiten om niet bij te tekenen, dan wil Real Madrid meewerken aan een transfer deze zomer. De vraagprijs van de Madrilenen bedraagt naar verluidt zestig miljoen euro.

De nummer twee van het vorige Primera División-seizoen zwaaide donderdag Ramos al uit: club en speler konden geen akkoord over contractverlenging bereiken, waardoor het boegbeeld transfervrij vertrekt. Met Varane, Éder Militão en Nacho zijn er nog drie pure centrale verdedigers over, maar nieuwkomer David Alaba kan ook in het hart van de defensie uit de voeten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws