Duivels duo Tielemans-Dendoncker wordt niet gespaard: Zwakheden gezien

Duivels duo Tielemans-Dendoncker wordt niet gespaard: "Zwakheden gezien"

18-06-2021 21:44
34

De Rode Duivels wisten donderdag met 1-2 te winnen van Denemarken, maar hadden het niet gemakkelijk. Vooral in de eerste helft liep het bijzonder moeizaam. Eddy Snelders en Wim De Coninck zagen ook enkele jongens flink door de mand vallen.

Tijdens de wedstrijd was er flink wat kritiek op het middenveld van de Rode Duivels, met Youri Tielemans en Leander Dendoncker als de grote schuldigen. Ook De Coninck zag dat het niet vlot liep. "Zonder Witsel en De Bruyne hebben we onze zwakheden gezien. Tielemans en Dendoncker haalden niet het niveau van tegen Rusland, integendeel", gaf hij aan bij Sporza.

Roberto Martinez greep ook in en bracht onder andere Kevin De Bruyne en Axel Witsel op het veld. Dat zorgde ook voor beterschap. "Daardoor moet je alleen maar hopen dat Witsel zijn niveau en dat van de ploeg nog wat opkrikt, want dat zal nodig zijn", aldus De Coninck.

En dat kon Snelders enkel maar beamen. Ook hij zag dat het niet al te vlot liep op het middenveld. "Het inspelen zonder Witsel en De Bruyne was minder. Dendoncker en Tielemans hadden het heel moeilijk in het middenveld", gaf hij aan.