'Anderlecht wil jong talent Virisario langer aan zich binden'

'Anderlecht wil jong talent Virisario langer aan zich binden'

18-06-2021 21:31 Laatste update: 21:41
2

RSC Anderlecht is de voorbije weken al druk bezig geweest en haalde onder andere Wesley Hoedt, Majeed Ashimeru, Colin Coosemans en Lior Refaelov definitief in huis. Daarnaast wist het ook enkele toptalenten langer te houden en lijkt er nog een extra talent te gaan volgen.

Eerder kregen drie talenten uit de lichting 2006: Ethan Butera, Julian Duranville en Nassim Azouzi al een profcontract bij Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad zal er nu een vierde gaan volgen. Zo is paars-wit van plan om Aurelio Leo Virisario een profcontract bij de club te laten tekenen.

De vijftienjarige aanvaller is van dezelfde lichting als onder andere Butera en Duranville en wordt ook gezien als een groot talent bij Anderlecht. Visirario, die sinds 2019 uitkomt voor Anderlecht, moet het volgende talent in het rijtje van spelers met een profcontract gaan worden.

Zo blijft men bij Anderlecht jonge spelers de kans geven op speelminuten. Zo kregen onder andere Lucas Lissens (19), Zeno Debast (17), Mario Stroeykens (16) en Kristian Arnstadt het voorbije seizoen speelminuten bij paars-wit.