UPDATE: ‘KRC Genk heeft bijna oplossing gevonden voor Fiolic na akkoord’

UPDATE: ‘KRC Genk heeft bijna oplossing gevonden voor Fiolic na akkoord’

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 21:16vr 18-06-2021 om 21:16

Laatste update: donderdag 8 juli 2021 om 17:12do 08-07-2021 om 17:12

KRC Genk staat voor een transferperiode waarin het de kern nog zal proberen te versterken, maar waar ook een oplossing moet worden gevonden voor enkele overbodige spelers. Vier pionnen hebben al zeker geen toekomst meer bij de club.

Zo weet men bij Het Belang van Limburg dat Stephen Odey, Sebastien Dewaest, Zinho Gano en Ivan Fiolic zekere vertrekkers zijn bij Genk. De Limburgers zoeken de komende weken nog naar een oplossing voor het viertal, dat komend seizoen niet moet hopen op een kans bij Genk.

Odey werd in het verleden nog aangetrokken voor 3,5 miljoen euro, maar wist nooit door te breken bij Genk. Het voorbije seizoen werd Odey uitgeleend aan het Franse Guingamp, waar hij goed was voor zes doelpunten in 28 partijen. Ook die andere dure aanwinst, Fiolic, mag vertrekken. Hij kon zijn prijskaartje van 2,5 miljoen euro nooit waarmaken en wist ook op huurbasis bij Cracovia niet te overtuigen.

Dewaest was in het verleden nog kapitein bij Genk, maar werd het voorbije seizoen verhuurd aan Toulouse en wist daar ook te overtuigen. Sporting Charleroi en FC Nantes werden al genoemd als mogelijke bestemmingen. Verder is er ook nog Gano, die bij KV Kortrijk kan blijven. Van een akkoord is er echter nog geen sprake.

Update: In Kroatië spreekt men van een akkoord tussen Ivan Fiolic en NK Osijek. KRC Genk legde drie seizoenen geleden 2,5 miljoen euro op tafel, maar de Kroaat kon nooit doorbreken. Nu ziet het er naar uit dat er een oplossing is gevonden voor de 25-jarige middenvelder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws