Club Brugge-trainer Clement spaart lof niet: Lukaku is de beste spits op het EK

Club Brugge-trainer Clement spaart lof niet: "Lukaku is de beste spits op het EK"

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 20:30vr 18-06-2021 om 20:30

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn al begonnen, maar Club Brugge-trainer Philippe Clement vond wel nog wat tijd om de wedstrijd van onze Rode Duivels te bekijken. Daarin was hij danig onder de indruk van twee spelers: Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku.

De Rode Duivels hadden het in de eerste helft tegen Denemarken bijzonder moeilijk, maar daar kwam verandering in na de komst van De Bruyne. Ook Clement zag hem het spelbeeld helemaal veranderen. "De Bruyne en Lukaku, dat is ook een dodelijke combinatie", geeft hij aan bij Sporza.

"Dat is de beste spits op het EK met de speler met de beste pass ter wereld erachter", aldus de trainer van Club Brugge. "Ze zijn heel complementair.  De Bruyne kan een bal over grote afstand heel precies in de ruimte geven en Lukaku heeft heel goede looplijnen plus heel veel snelheid en kracht."
 
Clement ziet overigens nog een derde speler die het verschil kan maken en kijkt daarvoor naar Eden Hazard. "Zet daar nog een fitte Eden Hazard bij en we hebben weer een dodelijke ploeg", klinkt het. "In een toernooi moet je kunnen groeien en nu gaat het snel. Maar de Duivels hebben nog jongens achter de hand", klinkt het. Zo haalt hij onder andere Leandro Trossard nog aan als mogelijke uitblinker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws