OFFICIEEL: Zulj blijft in Turkije en verlaat RSC Anderlecht

OFFICIEEL: Zulj blijft in Turkije en verlaat RSC Anderlecht

18-06-2021 18:00 Laatste update: 23-06-2021 16:06
30

Anderlecht probeert ook deze transferperiode weer een heleboel spelers van de hand te doen. Eentje daarvan is Peter Zulj. De Oostenrijker gaat aan de slag bij Basaksehir, de ex-club van Nacer Chadli.

Volgens Ajansspor zou Zulj in Turkije kunnen blijven, weliswaar niet bij zijn huidige club. Het nieuwsmedium meldt dat Basaksehir en Anderlecht een principeakkoord hebben over een transfer. Eerder werd al gemeld dat Zulj op weg was naar de Verenigde Arabische Emiraten. De Turken lijken nu echter aan het langste eind te trekken.

Zulj kwam in 2019 toe bij Anderlecht maar wist er nooit zijn stempel te drukken. In Turkije verging het hem iets beter. Zijn prestaties daar waren immers genoeg om de aandacht van Basaksehir te trekken.  

Update: Volgens Transfermarkt is de deal van Zulj naar het Turkse Basaksehir in kannen en kruiken. De middenvelder kon nooit echt aarden bij RSC Anderlecht en gaat nu zijn geluk beproeven in Turkije waar hija fgeopen seizoen al werd uitgeleend.

Update 23/06: 
RSC Anderlecht kondigde woensdagmiddag het vertrek van de middenvelder officieel aan. Petr Zulj verlaat Paars-Wit en gaat aan de slag bij Basaksehir. Zulj ondertekende een contract voor 3 jaar bij Basaksehir.