Deens analist Pérez grapt: “Belachelijk dat de Belgen mochten wisselen”

Deens analist Pérez grapt: “Belachelijk dat de Belgen mochten wisselen”

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 13:10vr 18-06-2021 om 13:10

De Rode Duivels wonnen donderdag met 1-2 van Denemarken. De match kantelde volledig toen Kevin De Bruyne in het team kwam. In zijn analyse na de match grapte Kenneth Pérez over de wisselmogelijkheden van België.

Als voetballer speelde Pérez voor onder meer AZ, PSV en Ajax. Tegenwoordig is de Deen analist bij de NOS. Net als zijn landgenoten zag hij dat België een kwaliteitsinjectie kreeg toen De Bruyne, Eden Hazard en Axel Witsel het veld opkwamen. "Het is belachelijk dat de Belgen mochten wisselen", grapte Pérez.

"Wat een kwaliteit hebben die jongens. De Denen speelde goed, maar tegen De Bruyne mocht het niet baten. Als Deen baal ik, maar als voetballiefhebber heb ik genoten. De Denen toonden zich. Nu moeten de punten nog volgen", ging Pérez verder. 

Ondanks een nul op zes is Denemarken nog niet uitgeschakeld op het EK. Pérez en zijn landgenoten hebben op de slotspeeldag wel wat Belgische hulp nodig. "Ik ga er toch vanuit dat de Belgen winnen van Finland. Dan moeten wij enkel nog Rusland verslaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws