UPDATE: 'Gent speelt break-even bij transfer van Kleindienst'

UPDATE: 'Gent speelt break-even bij transfer van Kleindienst'

18-06-2021 12:08 Laatste update: 20-06-2021 11:10
5

Tim Kleindienst staat niet langer meer op de loonlijst van KAA Gent. De Buffalo's deelden vrijdag mee dat de Duitser definitief naar FC Heidenheim trekt. De voorbije maanden speelde Kleindienst al bij de Duitse club op huurbasis.

In de zomer van vorig jaar haalde KAA Gent Kleindienst nog weg bij FC Heidenheim. Bij de Buffalo's speelde de Duitser 23 wedstrijden. Daarin scoorde de aanvaller drie goals en gaf hij één assist. In het tweede deel van het seizoen verhuurde Gent Kleindienst aan FC Heidenheim.

De club uit de Duitse Tweede Klasse neemt Kleindienst nu definitief over. De voorbije maanden scoorde Kleindienst in de 2. Bundesliga elf keer in vijftien duels. 

Update: KAA Gent betaalde destijds 3,5 miljoen euro om Kleindienst naar ons land te halen. Volgens Het Laatste Nieuws stort FC Heidenheimdatzelfde bedrag nu op de rekening om Kleindienst terug naar Duitsland te halen. Geld zal meer dan waarschijnlijk het geld van Kleindienst gebruiken om te investeren in de verdediger Joseph Okumu. Die staat op een zucht van een transfer naar de Ghelamco Arena.