OFFICIEEL: Konstantopoulos is de nieuwe verdediger van Beerschot

OFFICIEEL: Konstantopoulos is de nieuwe verdediger van Beerschot

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 11:05vr 18-06-2021 om 11:05

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het officeel. Apostolos Konstantopoulos (18) mag zich een speler van Beerschot noemen. De centrale verdediger komt over van Panetolikos. 

In de Super League 1 speelde Konstantopoulos 22 duels. De Griekse jeugdinternational brengt met zijn 1m99 serieus wat lengte naar het Kiel. Bij Beerschot tekende Konstantopoulos een contract tot medio 2024 met de optie voor een extra seizoen

"Opnieuw investeert Beerschot in jonge, maar bijzonder talentvolle spelers", stelt ondervoorzitter Walter Damen op de website van Beerschot. "We zijn als club fier dat jonge talenten voor Beerschot kiezen."

Op de transfermarkt lijkt Beerschot nog niet klaar. "Beerschot wil naar een kern toegroeien van jonge spelers aangevuld met spelers met veel ervaring. Beerschot heeft dan ook het geluk te kunnen terugvallen op een fantastische groep van ervaren spelers die de Beerschot waarden nauw aan het hart dragen. Dat laat toe aan de jonge spelers om verder te ontwikkelen. Op deze manier krijg je een onophoudelijke kruisbestuiving waar iedereen beter van wordt", aldys nog Damen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws