Lukaku voor de tweede keer op rij Man van de Match: “Goed voor onze ploeg”

Lukaku voor de tweede keer op rij Man van de Match: “Goed voor onze ploeg”

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 08:13vr 18-06-2021 om 08:13

Romelu Lukaku had zijn handen vol met Kjaer en co tegen Denemarken, maar de aanvaller werd toch voor de tweede keer op rij verkozen tot Man van de Match. Tegenover Het Nieuwsblad reageert hij op de wedstrijd.

In de tweede helft ging het plots beter. Iedereen lijkt ook fit te zijn bij de Rode Duivels. “We hebben twee kansen gekregen en die ook afgemaakt. Vanaf nu gaat het leuk worden voor ons. Iedereen keert terug, iedereen komt op niveau, de trainer gaat nu keuzes moeten beginnen maken. Dat zal goed zijn voor onze ploeg.”

Lukaku was betrokken bij beide doelpunten. “De 1-1 was mooier omdat ik meer betrokken was. De 1-2 ging over meerdere stations. Bij de 1-1 dacht ik dat Kevin ging schieten. Ik had de bal ook perfect neergelegd. Maar Kevin heeft die extra kwaliteit om zijn medemaats te zien.”

KDB gaf een heerlijke assist. “Hij heeft hem dan afgelegd voor Thorgan en die moest hem maar binnentikken. De 1-2 was puur drang. We waren al op ons elan en hadden het momentum mee. Uiteindelijk trapt Kevin die fantastisch binnen. Maar die gast is tweevoetig. Je verwacht niets anders.” (glimlacht)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws