Wijnaldum en Memphis dollen na Oranje-winst: 'Volgens mij sprak hij Spaans'

Wijnaldum en Memphis dollen na Oranje-winst: 'Volgens mij sprak hij Spaans'

Gepubliceerd: vrijdag 18 juni 2021 om 08:28vr 18-06-2021 om 08:28

Georginio Wijnaldum is zeer tevreden over de groepswinst van Oranje op het EK. De aanvoerder wil echter niet dat de ploeg gaat verslappen met nog één groepswedstrijd te gaan. Aan het einde van het interview is er ruimte voor een grapje met Memphis Depay.

"We zijn eerste, dat is zeker een luxe. Soms sluipt het erin dat je dan gaat verslappen. Daar moeten we voor waken", begint Wijnaldum na de wedstrijd in gesprek met de NOS. "Als we de bal veroverden, dan raakten we hem ook snel weer kwijt. Al moet ik zeggen dat ik vond dat we vandaag beter drukzetten, we creëerden kansen. Denzel las het moment heel goed. Dan moet je drukzetten, dat deed hij heel goed. Het was wel lekker in het begin van de wedstrijd."

Ondertussen komt Memphis Depay even langs om een dolletje te maken. De twee lachen wat met elkaar. NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg kan het niet laten om te vragen naar wat Memphis tegen Wijnaldum zei. "Dat weet ik niet, volgens mij sprak hij Spaans", doelt Wijnaldum lachend op de mogelijke transfer van Memphis naar FC Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws