Martinez blijft voorzichtig met zijn sterren: “We moeten ook niet overdrijven”

Martinez blijft voorzichtig met zijn sterren: “We moeten ook niet overdrijven”

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 23:18do 17-06-2021 om 23:18

De Rode Duivels hebben zich donderdag geplaatst voor de volgende ronde van het EK. Echt vlot kwam de zege tegen Denemarken niet tot stand. Pas toen Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Axel Witsel zich met de zaken gingen bemoeien keerde het tij.

Het was vooral De Bruyne die bij zijn invalbeurt indruk maakte. Voor KDB was het zijn eerste wedstrijd na de verloren Champions League-finale waarin ie geblesseerd naar de kant moest. Witsel speelde dan weer het eerst in maanden. Terwijl ook Hazard zich eindelijk weer Rode Duivel kon noemen.

De drie lieten zien dat ze cruciaal zijn voor (mogelijk) Belgisch succes, maar volledig fit zijn ze nog niet. In de derde groepswedstrijd - die tegen Finland - kunnen ze opnieuw minuten maken om volledig wedstrijd fit te worden. "Dat zullen ze zeker doen. Maar geen 90 minuten, dat kan niet", aldus Roberto Martinez tegenover Sportwereld.

De bondscoach wil het trio rustig brengen. Geen risico's nemen. "We moeten ook niet overdrijven. We blijven bij ons plan om hen rustig te integreren, zodat er niks wordt geforceerd. Hoe dat plan tegen Finland er precies zal uitzien? Dat kan ik nu nog niet zeggen", stelde de bondscoach nog. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws