Vormer begrijpt Martinez niet: Zou Vanaken altijd op de bank zetten

Vormer begrijpt Martinez niet: "Zou Vanaken altijd op de bank zetten"

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 18:34do 17-06-2021 om 18:34

Onze Rode Duivels spelen tegen Denemarken, maar doen het opnieuw zonder Hans Vanaken. De sterkhouder voor Club Brugge zit voor een tweede keer op rij in de tribune, tot groot ongeloof van Ruud Vormer.

In de partij tegen Denemarken doet Roberto Martinez opnieuw een beroep op Leander Dendoncker en Youri Tielemans. Daarnaast keren ook Kevin De Bruyne en Axel Witsel terug in de selectie, waardoor er opnieuw geen plek is voor Vanaken. Toch begrijpt Vormer er maar weinig van.

Bij Villa Sporza reageerde de aanvoerder van Club Brugge met onbegrip op de keuze van Martinez. "Bij Vanaken zal het zeker knagen en ik snap hem ook", begint Vormer. Voor de Nederlander is het ook duidelijk, Vanaken moet op de bank. "Met zijn kwaliteiten zou ik dat toch doen. Hij brengt toch altijd iets extra", klinkt het.

"Ik vind het echt jammer voor hem", gaat Vormer verder. "Maar dat is voetbal, het is een harde wereld", aldus de Nederlandse middenvelder. Met de terugkeer van Witsel en De Bruyne lijkt de kans ook klein dat Vanaken dit EK nog minuten zal krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws