'Arsenal waagt nieuwe poging en meldt zich met flink verhoogd bod bij Anderlecht'

'Arsenal waagt nieuwe poging en meldt zich met flink verhoogd bod bij Anderlecht'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 21:15do 17-06-2021 om 21:15

Albert Sambi Lokonga heeft zijn transfer naar Arsenal zo goed als beet. De middenvelder van RSC Anderlecht werd meermaals gelinkt aan de Engelse topclub en staat weer een stap dichter bij The Gunners.

Dat meldt de Italiaanse journalist Nico Schira. Eerder raakte al bekend dat Arsenal een bod van vijftien miljoen euro, inclusief bonussen, had gedaan op Sambi Lokonga. Dat werd toen echter geweigerd door Anderlecht. Arsenal gaf echter niet op en deed een nieuw bod op de middenvelder.

Naar verluidt gaat hem om een som van maar liefst 22 miljoen euro, een som waar men bij Anderlecht op hoopte voor Sambi Lokonga. Arsenal hoopt daarmee de concurrentie te snel af te zijn, zo raakte donderdag via Gianluca Di Marzio nog bekend dat ook Atalanta denkt aan de middenvelder. Ook Bayern München zou aan Sambi Lokonga denken.

De 21-jarige Sambi Lokonga lijkt alvast zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht gespeeld te hebben. Het voorbije seizoen kwam hij 37 keer uit voor Anderlecht, waar hij nog een contract tot medio 2023 bij heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws