'RSC Anderlecht zoekt versterking bij Barcelona en richt vizier op de la Fuente'

'RSC Anderlecht zoekt versterking bij Barcelona en richt vizier op de la Fuente'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 20:00do 17-06-2021 om 20:00

Na een seizoen waarin het vierde eindigde, wil RSC Anderlecht nog een pak beter doen en zoekt het ook naar versterkingen. Die haalt het mogelijk bij Barcelona, waar Konrad de la Fuente kan vertrekken.

RSC Anderlecht heeft het niet al te breed op de flanken en kan dus wel versterking gebruiken op die plek. Volgens het Spaanse SPORT denkt men bij Anderlecht daarvoor aan de la Fuente, een negentienjarige Amerikaan die uitkomt voor Barcelona.

De éénvoudige international speelt al sinds 2014 voor de Catalanen en werd dit seizoen ook drie keer gebruikt in het A-elftal van Barcelona. Hij mag echter (tijdelijk) vertrekken bij de club. Anderlecht toont interesse, maar ook onder andere OGC Nice en Olympique Marseille worden gelinkt aan de Amerikaan. Die laatste club zou ook de grootste kanshebber zijn om de la Fuente in huis te halen.

Bij Anderlecht lijkt men alvast op zoek te gaan naar aanvallende versterking. Mustapha Bundu krijgt een nieuwe kans, maar kon in zijn eerste maanden bij de club niet overtuigen. Huurlingen Paul Mukairu, Abdoulay Diaby en Jacob Bruun Larsen lijken dan weer te gaan vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws