Waasland-Beveren stelt coach voor: Juiste moment én juiste plaats

Waasland-Beveren stelt coach voor: "Juiste moment én juiste plaats"

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 12:30do 17-06-2021 om 12:30

De profclubs beginnen stilaan terug aan het nieuwe seizoen. Ook Waasland-Beveren hervat deze week de trainingen onder de nieuwe coach Marc Schneider. De onbekende Zwitser moet Waasland-Beveren uit het dal trekken. 

"Ik wil zo succesvol mogelijk zijn", wordt Schneider geciteerd door Het Nieuwsblad. "Maar we moeten niet gaan roepen dat we kampioen moeten spelen. Uiteraard willen we dat worden, maar het proces is het belangrijkste."

Schneider wil alvast modern voetbal spelen op de Freetehiel. "Ik sta voor voetbal aan hoge intensiteit, maar vanuit een goede organisatie. Vorig seizoen slikte deze club veel te veel tegendoelpunten, dat willen we met een goede organisatie proberen vermijden. Waasland-Beveren is een ploeg met veel potentie."

Veel ervaring heeft Schneider nog niet: hij trainde nog nooit buiten Zwitserland. "Voor mij is dit het juiste moment en de juiste plaats om de stap te zetten. Het was mijn ambities om ooit in het buitenland aan de slag te gaan. Het verschil tussen België en Zwitserland is groot, zeker met 1B. Hier lopen veel sterke en snelle spelers rond. Ik wil hier ook mezelf ontwikkelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk je dat Waasland-Beveren volgend seizoen al terug promoveert?

Ja
26%
Nee
74%
(109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws