UPDATE: Fiorentina treft maatregelen en zwaait Gattuso na drie weken uit

UPDATE: Fiorentina treft maatregelen en zwaait Gattuso na drie weken uit

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 09:27do 17-06-2021 om 09:27

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 10:33do 17-06-2021 om 10:33

Verrassend transfernieuws uit Italië: Gennaro Gattuso is nog niet eens begonnen bij Fiorentina, maar lijkt het nu al voor gezien te houden bij La Viola. De 73-voudig international van Italië werd op dinsdag 25 mei aangesteld, maar wil drie weken later zijn contract al laten ontbinden.

Volgens Sky Sport Italia is er nu al ruis op de lijn ontstaan tussen de beleidsbepalers van Fiorentina en het kamp-Gattuso, vertegenwoordigd door de invloedrijke zaakwaarnemer Jorge Mendes. Zo zou Mendes van plan zijn om twee Portugezen uit zijn stal – Sérgio Oliveira (FC Porto) en Gonçalo Guedes (Valencia) – naar Florence te halen, maar Fiorentina ziet dat niet zitten.

Rino Gattuso werd aan het einde van het vorige seizoen ontslagen door Napoli, heeft voor twee seizoenen getekend bij Fiorentina, maar lijkt binnenkort dus weer vrij man te zijn. Rudi Garcia – tot voor kort trainer van Olympique Lyon en voorheen werkzaam bij AS Roma – wordt nadrukkelijk genoemd als opvolger.

Update: Fiorentina breekt met trainer Gennaro Gattuso. Amper drie weken na zijn aanstelling heeft de Italiaanse club besloten om per direct afscheid te nemen van de voormalige middenvelder, die van plan was om meerdere spelers van zaakwaarnemer Jorge Mendes naar Florence te halen. Dat was tegen het zere been van de clubleiding. Fiorentina gaat op zoek naar een trainer 'die de club en de stad Florence verdienen', valt te lezen op de clubsite.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws