Breaking news

'Antwerp plant nog transferoffensief, de meest ronkende namen in aantocht'

UPDATE: ‘OHL blijft aanbiedingen op gewilde Thomas Henry afwijzen’

UPDATE: ‘OHL blijft aanbiedingen op gewilde Thomas Henry afwijzen’

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 07:44do 17-06-2021 om 07:44

Laatste update: donderdag 15 juli 2021 om 15:25do 15-07-2021 om 15:25

OHL wrijft zich in de handen met Thomas Henry. De topscorer van de Leuvense club is gewild en volgens Het Nieuwsblad heeft het Engelse Swansea maar liefst bijna zes miljoen euro over voor de aanvaller.

De duurste uitgaande transfer ooit bij OHL is Jordan Remacle die in 2012 voor 815.000 euro naar KAA Gent ging. Het record kan aldus verpletterd worden met de transfer van Henry. De spits zelf heeft al aangegeven klaar te zijn voor een stap hogerop.

Swansea zou zo’n vijf miljoen pond overhebben: 5,82 miljoen euro. Er is nog geen overeenkomst, maar de Engelse club uit de Championship lonkt al een tijdje naar Henry. De interesse wordt ook concreter. Henry hoopt overigens dat er nog iets interessanter uit de bus komt.

Afgelopen seizoen scoorde Henry 21 keer en gaf hij daarbovenop zeven assists. De aanvaller is ambitieus en hoopt op een club op het hoogste niveau of zelfs een club dat Europees speelt. Swansea is echter een goed plan B.

Update: Journalist Sacha Tavolieri meldt dat er veel aanbiedingen zijn uit Italië, Turkije en de Engelse Championship voor Thomas Henry. Uit die laatste competitie wil Swansea zes miljoen euro op tafel leggen, maar OHL blijft alle aanbiedingen weigeren waardoor de situatie complex begint te worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goed bedrag voor Henry?

Ja
87%
Nee
13%
(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws