Gefrustreerde Gattuso mogelijk al op weg naar de uitgang bij Fiorentina

Gefrustreerde Gattuso mogelijk al op weg naar de uitgang bij Fiorentina

16-06-2021 23:46 Laatste update: 17-06-2021 12:08

Op 1 juni van dit jaar werd Gennaro Gattuso aangesteld als nieuwe coach van AC Fiorentina, maar nu lijkt hij er alweer op weg naar de uitgang. Dat is te lezen op het webstek van het Italiaanse Gazzetta dello Sport.

Gazzaetta dello Sport schrijft dat het mogelijk is dat Fiorentina haar nieuwe coach alweer op straat zet. Dit zou voortvloeien uit de spanningen die er ontstaan waren tussen Gattuso en de club. Gattuso wou graag Sergio Oliveira en Guedes naar Firenze halen, maar het clubbestuur was minder overtuigd en de onderhandelingen bleven dus uit. Tot frustratie van Gattuso die al aan het einde van zijn avontuur bij Fiorentina lijkt te staan.

Van de ene Italiaanse naar de andere
De beenharde ex-middenvelder begon zijn trainerscarrière bij de club waarvoor hij zo goed als heel zijn spelersloopbaan uitkwam: AC Milan. Tussen het najaar van 2019 en deze zomer stond Gattuso aan het roer van SSC Napoli, waarmee hij de Coppa Italia won. Aan het einde van afgelopen seizoen maakte Gattuso de overstap naar Fiorentina, maar daar lijkt hij niet veel in de dug-out te zullen zitten.