Ex-Liverpool trainer concreet in verband gebracht met Everton

Ex-Liverpool trainer concreet in verband gebracht met Everton

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 22:52wo 16-06-2021 om 22:52

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 12:17do 17-06-2021 om 12:17

Op het webstek van het Engelse Sky Sports is te lezen dat Rafael Benitez dicht bij een overstap naar Everton FC staat. In 2005 won Benitez nog de Champions League met stadsrivaal Liverpool FC.

Rafael Benitez zit na een passage bij het Chinese DL Pro momenteel zonder club. Het lijstje van de clubs die Benitez coachte in zijn carrière is impressionant. Zo stond hij al aan het roer bij Valencia CF, Liverpool FC, Internazionale, Chelsea FC, SSC Napoli, Real Madrid en Newcastle United. Daar kan binnenkort dus een vierde Engelse club bijkomen.

Trainerskwestie bij Everton
Everton haalde in december 2019 met Carlo Ancelotti binnen als coach en nadat die naar Real Madrid vertrok, lijken de Toffees nu opnieuw een grote naam in de trainerswereld binnen te halen. Op de website van Sky Sports is te lezen dat Everton eerst haar pijlen richtte op Nuno Espirito Santo die onlangs opstapte bij Wolverhampton, alsook David Moyes, maar die verlengde zijn contract bij West Ham United. Het hoofddoel van Everton lijkt nu dus om Rafael Benitez terug naar Liverpool te halen, maar deze keer aan de blauwe kant.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws