Marca: Ramos belegt persconferentie, einde van Real Madrid-tijdperk lonkt

Marca: Ramos belegt persconferentie, einde van Real Madrid-tijdperk lonkt

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 21:31wo 16-06-2021 om 21:31

De Spaanse sportpers zet zich schrap: Sergio Ramos gaat donderdag een persconferentie op het trainingscomplex van Real Madrid beleggen, meldt Marca. De centrale verdediger speelt al zestien (!) jaar voor De Koninklijke, maar is over twee weken transfervrij.

Ramos zal op Valdebebas een update geven over zijn toekomst. Marca houdt er rekening mee dat het Real Madrid-boegbeeld dan zijn vertrek aankondigt. Beide partijen zijn al maandenlang met elkaar in gesprek over een eventuele contractverlening. Volgens AS was er onlangs nog een ontmoeting met voorzitter Florentino Pérez, maar dit onderhoud lijkt ook geen resultaat te hebben opgeleverd.

Zijn zestiende Real Madrid-seizoen was er voor Ramos eentje om snel te vergeten. De recordinternational van Spanje kampte vrijwel voortdurend met blessureleed, pakte geen enkele prijs met De Koninklijke en werd niet geselecteerd voor het EK. Of en waar hij doorgaat, is nog even de vraag. Spaanse media maakten eerder deze maand melding van een aanbod van Sevilla, de club waar hij in 2004 zijn carrière begon.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws