'Huntelaar na twee gesprekken én stadionbezoek dichter bij Eredivisie-rentree'

'Huntelaar na twee gesprekken én stadionbezoek dichter bij Eredivisie-rentree'

16-06-2021 20:30

NEC geeft gas voor Klaas-Jan Huntelaar. Dat meldt de Gelderlander. De 37-jarige spits heeft een tweede gesprek gevoerd met de Nijmeegse club, die volgend seizoen in de Eredivisie speelt.

Huntelaar maakte afgelopen winter de overstap van Ajax naar Schalke 04, maar de Duitse club bleek niet te redden en is volgend seizoen ook niet meer in staat om het salaris van de 76-voudig international op te hoesten.

De strijd om de handtekening van Huntelaar, die aanvankelijk leek te stoppen en nu twijfelt over zijn toekomst, is inmiddels écht losgebarsten: na De Graafschap, sc Heerenveen en FC Twente werd hij ook gelinkt aan NEC. De Nijmeegse club geeft nu gas, weet de Gelderlander.

NEC hoopt Huntelaar te overtuigen van een seizoen in het Goffertstadion. De eredivisionist zet daar 'alle middelen voor in', klinkt het. Daarbij speelt Marcel Boekhoorn ook een rol. De steenrijke geldschieter sprak onlangs met Huntelaar.

Nu ook technisch directeur Ted van Leeuwen met Huntelaar heeft gesproken, lijkt een sensationele samenwerking een stap dichterbij. Bronnen melden aan de Gelderlander dat Huntelaar ook al op bezoek is geweest in het stadion.

NEC stuntte eerder deze maand al met de komst van Lasse Schöne. Huntelaar speelde in zijn carrière voor De Graafschap, PSV, AGOVV, Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke. Ook jeugdliefde De Graafschap hoopt hem nog te verleiden.