Nieuwe club voor Bolingoli (ex-Club Brugge)? ‘Fans hebben hem dat niet vergeven'

Nieuwe club voor Bolingoli (ex-Club Brugge)? ‘Fans hebben hem dat niet vergeven'

16-06-2021 18:30

Hoe zou het nog zijn met Boli Bolingoli? Niet denderend, zo blijkt. Onze landgenoot werd het afgelopen seizoen door Celtic verhuurd aan het Turkse Basaksehir. Die uitleenbeurt wordt niet verlengd waardoor Bolingoli terugkeert naar Celtic. Ook daar lijkt er echter geen plek voor hem.

Het ziet er dan ook naar uit dat Bolingoli deze zomer op zoek moet naar een nieuwe club. Of zijn prestaties in Turkije hem daarbij gaan helpen is nog maar de vraag. De 25-jarige vleugelverdediger kwam slechts sporadisch in actie bij Basaksehir. Het is dan ook geen toeval dat de samenwerking werd stopgezet.

Bolingoli keert nu terug naar moederclub Celtic om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te starten. Of we de voormalige Club Brugge-speler daar ook nog effectief in actie zien kome is twijfelachtig. Bolingoli brak een tijd terug de Covid-protocollen van de club waardoor Celtic enkele wedstrijden moest uitstellen. Volgens 67 Hail Hail, een Celtic-gerelateerd nieuwsplatform, zouden de supporters die daad nog niet vergeten zijn. Het nieuwsmedium denkt dan ook dat een transfer de logische oplossing is.