OFFICIEEL: Verschaeren en Anderlecht vinden akkoord over opengebroken contract

OFFICIEEL: Verschaeren en Anderlecht vinden akkoord over opengebroken contract

16-06-2021 16:04 Laatste update: 16:09
10

Yari Verschaeren blijft aan boord bij RSC Anderlecht. De voorbije weken waren beide partijen met elkaar in gesprek, maar het was lang wachten op witte rook. Die is er nu gekomen. Verschaeren ligt nu tot medio 2024 vast.

Via de eigen website maakt Anderlecht het heuglijke nieuws bekend, met een cartoon van Verschaeren als ware superheld als uiting van de vreugde. Al sinds de start van de Champions Play-Off heerste er namelijk twijfel over zijn toekomst. Verschaeren herhaalde weliswaar meerdere keren dat het 'in orde' zou komen, maar toch sleepten de onderhandelingen met zijn entourage lang aan.

Uiteindelijk hebben beide partijen zich toch in elkaar kunnen vinden. The Kid, zoals Anderlecht Verschaeren omschrijft, blijft tot de zomer van 2024 in Brussel en begint straks aan zijn twaalfde jaar in de paars-witte kleuren. In november 2018 maakte de nu negentienjarige spelverdeler zijn debuut op het veld van Sint-Truiden. Inmiddels is hij zesvoudig Rode Duivel, al kende Verschaeren ook al wat blessureleed.