'Kameroener uit Oostenrijk moet Defour en Vranckx doen vergeten bij KV Mechelen'

'Kameroener uit Oostenrijk moet Defour en Vranckx doen vergeten bij KV Mechelen'

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 15:40wo 16-06-2021 om 15:40

KV Mechelen is volop bezig met haar transferhuiswerk. Vooral centraal op het middenveld kan de revelatie van de voorbije jaargang versterking gebruiken. KV heeft voor die vacature nu een concrete kandidaat op het oog: Samuel Yves Oum Gouet.

De 23-jarige Gouet is een eerder verdedigend ingestelde middenvelder die momenteel uitkomt voor het Oostenrijkse Rheindorf Altach. In het voorjaar van 2018 streek hij in Altach neer, zijn allereerste club in Europa. Vanaf minuut één veroverde de Kameroener er een basisstek. Voorlopig staan er 99 competitieduels in de Oostenrijkse Bundesliga op zijn teller. Het is maar de vraag of dat jubileum er komt.

KV Mechelen ziet het namelijk helemaal zitten in Gouet, meldt Het Laatste Nieuws. Naar verluidt is Malinwa 'verregaand geïnteresseerd' in zijn diensten. Een nieuwe buffer voor de defensie is een absolute prioriteit in Mechelen, aangezien Steven Defour op pensioen ging en Aster Vranckx straks voor VFL Wolfsburg uitkomt. 

Als de Kakkers Gouet echt aan boord willen halen, zullen ze wel een transfersom moeten ophoesten. De middenvelder heeft namelijk nog een jaar contract in Oostenrijk. Overigens is Gouet ook achtvoudig Kameroens international. In 2021 mocht hij twee keer opdraven voor De Ontembare Leeuwen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws