OFFICIEEL: Gillet doet er dan toch nog een jaartje bij in dienst van Charleroi

OFFICIEEL: Gillet doet er dan toch nog een jaartje bij in dienst van Charleroi

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 14:59wo 16-06-2021 om 14:59

Guillaume Gillet heeft de knoop doorgehakt: hij blijft nog een jaartje langer aan boord bij Sporting Charleroi. De ervaren middenvelder leek het Zwarte Land al na één seizoen de rug toe te keren, maar na enkele weken wikken en wegen heeft hij toch anders beslist.

Via de officiële kanalen maakt Charleroi bekend dat Gillet zijn verbintenis met één jaar opengebroken heeft, waardoor hij nu tot de zomer van 2022 op Mambourg zal rondlopen. Tegen dan zal de gewezen Rode Duivel 38 jaar oud zijn. Gillet twijfelde de laatste tijd over zijn toekomst. Zowel een pensioen als een nieuwe uitdaging behoorden tot de mogelijkheden, maar uiteindelijk heeft hij toch verkozen om Zebra te blijven.

Voor Gillet wordt het zijn tweede seizoen in dienst van Charleroi, nadat hij vorige zomer neerstreek op Mambourg. De voorbije maanden vielen grotendeels tegen. Ondanks zijn ervaring slaagde Charleroi er niet in om mee te dingen naar de plaatsen in de Champions Play-Off. Integendeel, na een dramatische reeks moesten de Carolo's berusten in een stek in de rechterkolom. Gillet trad wel 34 keer aan, maar maakte niet al te vaak het verschil.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Welke rol kan Charleroi Gillet best bieden voor komend seizoen?

Vaste waarde
50%
Rotatiespeler
31%
Vaste invaller
13%
Sporadisch invaller
6%
Kernspeler
0%
(16 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws