OFFICIEEL: Antwerp stelt nieuwe technische staf en terugkeer voor

OFFICIEEL: Antwerp stelt nieuwe technische staf en terugkeer voor

Gepubliceerd: woensdag 16 juni 2021 om 11:33wo 16-06-2021 om 11:33

Royal Antwerp FC heeft de nieuwe technische staf van hoofdtrainer Brian Priske voorgesteld. Onder meer de terugkeer van Maxime Biset en nieuwe keeperstrainer Peder Hansen zijn bekendgemaakt.

‘De sportieve staf van Royal Antwerp FC wordt vanaf het seizoen 2021-2022 geleid door de Deen Brian Priske. Hij zal kunnen rekenen op de ervaring van Rudy Cossey en oud-speler Anders Nielsen, die beide de rol van assistent-coach zullen vervullen’, klinkt het op de webstek van Antwerp.

Biset wordt de set-pieces-coach en zal instaan voor de individuele trainingen. “Ik ben Royal Antwerp FC bijzonder dankbaar voor de kans die ze me bieden om mijn eerste stappen als coach te kunnen zetten. Ik koester dan ook heel warme herinneringen aan de club en wil maar al te graag meewerken aan de verdere uitbouw.”

Ook Hansen is een nieuwe naam en komt over van AC Horsens en wordt de nieuwe keeperstrainer. “Ik ben bijzonder vereerd dat ik de kans krijg deze grote stap te mogen zetten naar de traditieclub die Royal Antwerp FC is”, zegt de Deen.

Als data analist is Stephen Foyston aangesteld. Hij was eerder werkzaam voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Verder is Peter Catteeuw de physical coach en Rudy Heylen neemt het mentale gedeelte voor zich. Foyston, Nielsen en Biset tekenen een contract tot het einde van 2022-2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws