Trossard over Lukaku: Hij is een topspeler, zowel naast als op het veld

Trossard over Lukaku: "Hij is een topspeler, zowel naast als op het veld"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 20:19di 15-06-2021 om 20:19

Donderdag spelen de Rode Duivels hun tweede groepswedstrijd van het EK tegen Denemarken. Dinsdag verscheen Leandro Trossard op de persconferentie om vooruit te blikken op die wedstrijd en nog zoveel meer. 

Zo had de aanvaller het ook over mede-Rode Duivel Romelu Lukaku. "Hij is een topspeler, zowel naast het veld als op het veld. Zijn werkethiek is enorm, weinigen doen er meer voor dan hij", citeert Sporza. Al dat werk maakte van Lukaku een absolute doelpuntenmachine en Trossard weet dat dat een groot voordeel is voor België. "Als je goals kan maken zoals hij dit jaar deed, dan ben je gewoon een topspits. Hij gaat ons nog veel bijbrengen."

Donderdag speelt Trossard met de Belgen tegen Denemarken. Daar zal hij onder andere een ex-ploegmaat van KRC Genk tegen het lijf lopen. Dan hebben we het natuurlijk over Joakim Maehle. "Ik heb Joakim nog niet gesproken, dat zal donderdag wel gebeuren. Het is niet gemakkelijk voor hen, na wat er gebeurd is met Eriksen. Ze zullen wel overspoeld zijn met berichtjes , ik probeer daarin niet te veel te storen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws