UPDATE: De Bruyne én Vertonghen in selectie richting Denemarken

UPDATE: De Bruyne én Vertonghen in selectie richting Denemarken

15-06-2021 18:02 Laatste update: 16-06-2021 11:26
2

Dinsdagavond rond 17u30 begonnen de Rode Duivels aan hun training. Niet aanwezig: Jan Vertonghen. Het blijft dus onzeker of de recordinternational donderdag zal spelen tegen Denemarken.

Jan Vertonghen sloeg in de eerste groepswedstrijd tegen Rusland zijn enkel om na een duel met Artem Dzyuba. Kinesist Lieven Maesschalck liet nog optekenen dat Vertonghen speelklaar zou geraken voor de wedstrijd van donderdag, maar de verdediger ontbrak dinsdagavond op training. Het blijft dus nog koffiedik kijken of Vertonghen aan de aftrap zal verschijnen tegen Denemarken. Als dat niet het geval is lijkt Thomas Vermaelen zijn vervanger te worden. 

Mooie namen onder de aanwezigen
Kevin De Bruyne, Axel Witsel en Eden Hazard gaven wel present op het trainingsveld. Die laatste kreeg al enkele minuten speeltijd tegen Rusland. Het is nog afwachten of De Bruyne en Witsel zullen spelen in Kopenhagen. 

Update: Kevin De Bruyne én Jan Vertonghen zjjn met de Rode Duivels vertrokken richting Denemarken, dat meldt Het Nieuwsblad. Vooral die laatste was twijfelachtig nadat hij een blessure had opgelopen tegen Rusland.