Chadli op persconferentie: Geen anti-Frankrijk gevoel bij de Rode Duivels

Chadli op persconferentie: "Geen anti-Frankrijk gevoel bij de Rode Duivels"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 18:52di 15-06-2021 om 18:52

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 18:53di 15-06-2021 om 18:53

In aanloop van de tweede groepswedstrijd van de Rode Duivels tegen Denemarken, wordt er in Tubeke een persconferentie gehouden. Daarop stond onder andere Nacer Chadli de pers te woord. Chadli had het onder andere over de rivaliteit met Frankrijk.

Nacer Chadli kwam niet in actie tijdens de eerste wedstrijd van de Rode Duivels op het EK. Hij stond dinsdag wel de pers te woord en er werd hem gevraagd of er bij de Rode Duivels een anti-Frankrijk gevoel heerst. Deze vraag kwam er naar aanleiding van de cynische uitspraak van Thomas Meunier op het spottend gelach van de Fransen op zijn uitspraak. Chadli vertelde dat er geen anti-Franse sfeer heerst bij de Rode Duivels. "We zijn niet op zoek naar revanche voor de verloren halve finale tegen Frankrijk", aldus de speler van Istanbul Basaksehir.

Chadli prijst zich gelukkig
Verder geeft Chadli nog aan dat hij zich gelukkig prijst met zijn selectie voor dit EK. Hij geeft aan dat hij snap dat de media zijn selectie een verrassing noemde. "Dat er 26 spelers mee mochten naar het EK was in mijn voordeel", aldus Chadli die nog wacht op zijn eerste speelminuten op dit Europees kampioenschap.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws