Trossard staat klaar bij Rode Duivels: Kan impact hebben als invaller

Trossard staat klaar bij Rode Duivels: "Kan impact hebben als invaller"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 17:37di 15-06-2021 om 17:37

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 17:41di 15-06-2021 om 17:41

Tegen Rusland kwam Leandro Trossard niet in actie, maar als het aan hem ligt is dat tegen Denemarken wel het geval. Op de persconferentie liet de Rode Duivel weten dat hij klaar is als de coach hem nodig heeft.

Tijdens de opwarming voor de oefeninterland tegen Kroatië, verdween Trossard al na tien minuten de kleedkamer in. De speler van sukkelde met z'n quadriceps. Op de persconferentie van de Rode Duivels gaf Trossard aan daar nu helemaal geen last meer van te hebben. Drie dagen nadat hij hinder ondervond aan zijn quadriceps, sloot hij opnieuw aan op training "en sindsdien heb ik er geen last maar van gehad" vertelt Trossard aan de pers.

Impact als invaller
De kans lijkt klein dat Trossard donderdag aan de aftrap verschijnt, maar daar gaat hij zelf ook niet te veel van uit. "Ik hoop natuurlijk op minuten, maar ik heb niks in mijn hoofd geprent." De ex-speler van KRC Genk zegt dat hij vooral ervaring heeft als starter omdat hij bij Brighton toch zo goed als altijd basisspeler is. Tot slot geeft Trossard nog aan dat hij erin gelooft dat hij ook als invaller in impact kan hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws