Nicolas Lombaerts nieuwe T2: Als het ergens kon, hoopte ik dat het hier was

Nicolas Lombaerts nieuwe T2: "Als het ergens kon, hoopte ik dat het hier was"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 17:15di 15-06-2021 om 17:15

Laatste update: dinsdag 15 juni 2021 om 17:17di 15-06-2021 om 17:17

Nadat KAA Gent met Gianni Bruno en Andrew Hjulsager al twee versterkingen voor het nieuwe seizoen binnenhaalde, haalt het ook twee nieuwe namen binnen voor de technische staf. Nicolas Lombaerts en Danijel Milicevic worden onderdeel van de technische staff van de Buffalo's. Op het Twitter-account is een reactie van Lombaerts te zien.

Nicolas Lombaerts, die tussen 2004 en 2007 als speler uitkwam voor AA Gent, zal komend seizoen deel uitmaken van de technische staff van de Buffalo's. Daar is Lombaerts zelf natuurlijk heel tevreden over. De ex-Rode Duivel laat weten dat Michel Louwagie hem in eerste instantie bij in de Gentse jeugdwerking aan de slag zag gaan, maar hij werd uiteindelijk assistent coach. Lombaerts laat weten dat het Hein Vanhaezebrouck zelf was die hem contacteerde. 

Ambitieus voor avontuur
Lombaerts laat optekenen dat hij met heel veel ambitie uitkijkt naar deze uitdaging en hij het ziet zitten om er meteen in te vliegen. "Ik had in mijn hoofd dat als ik het ergens kon doen, dan hoopte ik dat het hier was", aldus Lombaerts over zijn eerste avontuur in de voetbalwereld naast het voetbalveld. De 36-jarige oud-Buffalo is momenteel nog bezig met een trainerscursus, maar die duurt onder andere door covid al wat langer. Nu onder Vanhaezebrouck, kan Lombaerts dus als T2 aan de slag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws