Verheyen spreekt klare taal: Komt niet meer in orde met de Denen

Verheyen spreekt klare taal: "Komt niet meer in orde met de Denen"

Gepubliceerd: dinsdag 15 juni 2021 om 12:15di 15-06-2021 om 12:15

Denemarken beleefde afgelopen zaterdag een trauma door de hartstilstand van Christian Eriksen. Donderdag komen ze aan de bak tegen de Rode Duivels, maar Gert Verheyen hoopt vooral dat de Belgen zich niet te veel zullen inhouden.

"Spelers zitten met medeleven voor de Denen, maar dat mag ook niet te groot worden", aldus Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Je hebt de neiging om lief en sympathieker te worden, maar je moet ze natuurlijk wel sportief verslaan. (stilte) Zaterdag werden we keihard geconfronteerd met de relativiteit van voetbal en het leven in het algemeen. Wat als het slecht was afgelopen?"

Het EK dendert ondertussen natuurlijk gewoon voort. "Dat is sport. Een wielrenner verongelukt, de rit wordt uitgereden en daags nadien mogen de teamgenoten op de eerste rij gaan staan. En dan maar koersen. Wanneer je beslist te stoppen moet je ooit wel weer eens verdergaan. Maar met de Denen komt het niet meer in orde. Zo’n trauma schud je niet zomaar af."

Eriksen heeft ondertussen wel al zelf gereageerd. Hij laat weten dat het goed met hem gaat, maar zijn toekomst als voetballer is nu hoe dan ook onzeker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws