'Guardiola en Man City willen Barcelona van tweetal op de rechterflank beroven'

'Guardiola en Man City willen Barcelona van tweetal op de rechterflank beroven'

14-06-2021 23:15

FC Barcelona trok deze zomer al twee spelers van Manchester City aan, maar de Engelsen zijn nu ook in de markt voor spelers die in Camp Nou voetballen. Zo zouden Sergi Roberto en Ousmane Dembélé op het wensenlijstje van trainer Pep Guardiola staan.

Barça rondde de transfervrije overgangen van Sergio Agüero en Eric García al af, maar dreigt volgens Catalunya Radio deze window ook twee spelers aan The Citizens te gaan verliezen. Guardiola zou zijn oog hebben laten vallen op Sergi Roberto en Dembélé.

Om die deals te kunnen bespoedigen, heeft City een lijstje met spelers naar Camp Nou opgestuurd waarmee ze zouden willen onderhandelen. Het zou daarbij onder anderen om Joao Cancelo, Bernardo Silva, Aymeric Laporte en Raheem Sterling gaan.

Het is onduidelijk of Ronald Koeman, de trainer van Barcelona, staat te springen om Roberto en Dembélé te laten gaan. De club wil in ieder geval heel graag van de Franse aanvaller af, omdat hij zijn in de zomer van 2022 aflopende contract vooralsnog niet wil verlengen.