Ciranni brengt meerwaarde bij Zulte Waregem: Iemand die graag mee naar voor gaat

Ciranni brengt meerwaarde bij Zulte Waregem: "Iemand die graag mee naar voor gaat"

14-06-2021 20:59

SV Zulte Waregem ondergaat waarschijnlijk een heuse metamorfose tijdens deze zomerbreak. Alessandro Ciranni werd al aangekondigd als één van de nieuwkomers. De rechtsachter was het voorbije jaar kapitein bij Royal Excel Moeskroen.

Na de degradatie van Moeskroen stond het in de sterren geschreven dat Ciranni andere oorden zou opzoeken, want verschillende clubs uit Eerste Klasse A toonden interesse. Uiteindelijk trok Zulte Waregem aan het langste eind. In gesprek met het digitale huis van Essevee stelt Ciranni zich kort voor als "een aanvallende rechtsachter, iemand die graag mee naar voor gaat."

De Limburger staat bekend als een bijter op het veld. Tussen alle geïnteresseerden door wist Zulte Waregem hem het meest te overtuigen. "Ik had direct een link met deze club", aldus Ciranni. Ook in Waregem wil hij zich opwerpen als een leidersfiguur. "Mijn sterkste punt is dat ik een ploeg op sleeptouw kan nemen", beaamt Ciranni. "Ik geef me elke wedstrijd voor de volle 200 procent."

Zulte Waregem is er als één van de eersten aan begonnen in de Jupiler Pro League. Vorige week woensdag begonnen de troepen van Francky Dury, die zijn laatste seizoen induikt, al met trainen. Nieuwkomer Ciranni zal snel aanpikken bij de groep.