UPDATE: Vraagteken achter naam Vertonghen, De Bruyne klaar?

UPDATE: Vraagteken achter naam Vertonghen, De Bruyne klaar?

14-06-2021 19:00 Laatste update: 15-06-2021 08:13

Er viel goed nieuws te rapen op het oefencomplex in Tubeke. Want daar verscheen Kevin De Bruyne voor de eerste keer mee op de training met de groep. En zo trainen alle Rode Duivels eindelijk tesamen want ook Axel Witsel werkt geen individueel programma meer af. 

Donderdag spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd in de groepsfase van het EK tegen Denemarken. En het lijkt erop dat we op volle sterkte, uitgezonderd van de onfortuinlijke Timothy Castagne, naar Denemarken zullen kunnen afreizen. Dat meldt Sporza

Want maandag verscheen ook De Bruyne op het trainingsveld en dat was voor de eerste maal dit EK. Ook dat andere 'zorgenkind' Witsel lijkt klaar te zijn om minuten te maken tegen Denemarken. Of ook De Bruyne in actie zal komen, dat is nog niet geweten. 

Update: Vanavond om 17u30 staat er een laatste training in België op het programma voor de Rode Duiels. Dan zal duidelijk worden of onder meer Kevin De Bruyne 100% fit is voor Denemarken. Achter de naam van Jan Vertonghen staat voorlopig nog een vraagteken. Axel Witsel lijkt klaar om minuten te maken, dat meldt Het Nieuwsblad alvast.