Witsel flikt huzarenstukje: Dat is toch echt wel straf hoor na zo een kwetsuur

Witsel flikt huzarenstukje: "Dat is toch echt wel straf hoor na zo een kwetsuur"

14-06-2021 18:30

Dennis Praet mocht de pers te woord staan op de dagelijkse persconferentie van de Rode Duivels. De middenvelder sprak onder meer over de blessuregevallen van Axel Witsel en Kevin De Bruyne. Praet was opvallend positief.

Na zijn eerste minuten ooit op een groot tornooi werd Praet voor de microfoon gebracht. De Leicester-city middenvelder mocht van Roberto Martinez invallen tegen Rusland en dat deed de Leuvenaar zichtbaar deugd. Het is echter nog maar de vraag of Praet veel minuten zal maken wanneer sterkhouders Witsel en De Bruyne terugkeren. Praet hoopt alvast dat beide spelers snel terugkeren en ziet ook positieve signalen.

"Ik schrok er van toen ik Witsel de eerste dag zag trainen. Hij stond echt al ver in zijn revalidatie", citeert Sporza de middenvelder. "Ik denk dat hij klaar is. Dat toont hij toch op training. Dat is echt straf hoor na zo een kwetsuur."

Ook De Bruyne ligt voorlopig nog in de lappenmand. "Met hem heb ik nog niet getraind. Maar hij heeft een heel jaar op hoog niveau gespeeld. Ik denk dus dat we dat wel opnieuw mogen verwachten. Hij ziet er heel erg goed uit", besluit Praet.