OFFICIEEL: Vormer en Club Brugge gaan langer met elkaar door

OFFICIEEL: Vormer en Club Brugge gaan langer met elkaar door

14-06-2021 17:25
8

Ruud Vormer blijft Club Brugge nog wat langer trouw. De Nederlander verlengde zijn contract tot medio 2023. Vormer speelt al sinds 2014 bij Club Brugge.

Club maakt het nieuws van de contractverlenging zelf bekend met een knap filmpje op sociale media. Zowel Club Brugge als Vormer lijken tevreden met de samenwerking tot dusver. Ook dit seizoen was de middenvelder weer een onbetwiste titularis bij de landskampioen. Zo kwam Vormer dit seizoen 31 keer in actie in de competitie, daarin scoorde hij vijf keer en gaf hij elf assists.

Sinds 2014 speelde Vormer maar liefst 317 wedstrijden voor Club Brugge. Ook de prijzenkast werd aardig aangevuld. Vormer won vier landstitels, één beker en twee supercups in ons land. Ook de gouden schoen pronkt op zijn palmares.

De nieuwe contractverlenging zorgt ervoor dat Vormer tot de zomer van 2023 voor Club zal spelen. Wanneer zijn contract afloopt zal de Nederlander 35 jaar oud zijn. Het zou dus goed kunnen dat Club Brugge meteen de laatste club in de carrière van Vormer wordt.